perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kadonnut lentokone

Popporoo morsettaa olevansa huvittunut Muukalaisten halusta saada Eriadinuksellekin kadonnut lentokone, kuten Maa-planeetalla Malesiassa. Reprojisointiosastolla kiistellään siitä pitäisikö jotain ylipäänsä luoda ensin ja sitten vasta hukata. Toiset ovat sitä mieltä, että heillä on jo Eriadinuksella kadonnut lentokone, mutta he eivät tiedä missä se on. Osa tutkivista Muukalaisista ei hyväksy tällaista ratkaisua, koska eihän missään todella ole vielä kadonnutta konetta. Jotkut siellä väittävät, että eiväthän Maan asukkaatkaan voi tietää onko kone ylipäätään kadonnut.

Äänestyksen tuloksena Eriadinuksen tutkimusryhmä päätti olla tekemättä mitään, mutta tulkita tilannetta niin, että lentokone on kadonnut ja etsinnät aloitetaan välittömästi.

"On maamme köyhä, siksi jää" - (Maamme laulu)

Olen tässä yrittänyt saada yhteyttä Popporoo'hon ja olen alkanut jo hieman huolestua. Ettei vaan olisi avaruusmyrsky tai jättimeteori tyhjentänyt Eriadinusta.

Ohessa aloin sitten miettiä miten maamme asiat pitäisi panna kuntoon. Mutta kuten jo aiemmin esitin puolueiden toimintalogiikkaa, niin luulempa että meidän kunkin tulisi keskittyä panemaan ensin omat asiat kuntoon, vaikka hallitukset ja byrokraatit tekevätkin kaikkensa onnemme ja menestyksemme estääkseen. Hieman olen jo Ukrainan tapahtumia seuratessani ehtinyt kyseenalaistaa, että miksi Suomen rajoja edes pitäisi verta uhraten puolustaa. Nyt kun naapurissa ei ole enää  käytössä taloutta köyhdyttävä sosialismi, niin mitä sen väliä on missä ne rajat kulkevat. Luultavasti tällä Suomen puolella rajaa on jo enemmän asioita kielletty, joten vapauden menetyksestäkään ei oikein voi puhua. Vaikka onhan tuo Suomen lippu esi-isiemme ja etenkin naapurimaan esi-isien verellä maksettu ja mitäpä olisi jääkiekon MM-kilpailut tai Olympialaiset ilman sitä.

Suomen Sisäpolitiikka on paljolti siksi mielenkiinnotonta, että osaisin hujauksessa tehdä 10 kohdan ohjelman, jolla elämä ja talous paranisi ja oikeudenmukaisuus lisääntyisi Suomessa. Poliitikot taas eivät saisi listaa ikinä läpi, koska vetäisivät  jos jonkun eturyhmän pillinmukaan eri suuntiin ja hukkaisivat kaikki oleelliset ajatukset pois. Sitten 3 vuoden vääntämisen jälkeen saataisiin eduskunnassa tehtyä päätös, jota ei enää tunnistaisi yhdeksikään kymmenen kohdan listaltani, eikä mitään etua koituisikaan muille kuin poliitikoille ja byrokraateille.
Onneksi suomalaiset ovat rehellistä kansaa, eikä korruptio maassamme pahemmin jyrää. Mitä nyt pieniä vaalirahajunailuja laskemaan - niillä on köyhän turha vaivata päätään.
Hei Popporoohan siellä kuuluu jälleen morsettavan. Ei ollut avaruusmyrsky tai meteoriitti planeettaa siivonnut. Eriadinuksen paikallinen poliisi oli tullut tekemään kotietsinnän! Olivat vieneet Popporoon koppiin, kun löysivät 5 grammaa piriä ja hyppysellisen kukkaa pöydältä. Popporoon onneksi Eriadinuksen poliisin huumeyksikön huumekoirat eivät huumeista ymmärrä, joten isommat varastot saivat jäädä jääkaapin päälle piiloon.
 Reprojisointiosaston Eriadinukselle generoima huumepoliisi(kopio) Jari Aarnio oli kuitenkin päästänyt Popporoon lähtemään, kun olikin kuulemma tapahtunut virhe, eikä mitään ollutkaan löytynyt. Popporoota vain harmitti mujevan pirisäkin menettäminen ja kukintokin olisi voinut illalla työpäivän päälle maistua.