tiistai 1. huhtikuuta 2014

Popporoo rakentaa kopiota elämästäni, jota en itsekään osaa!

Tänään järkytyin täysin kuultuani Popporoolta, että he ovat päättäneet tutkimusmielessä rakentaa kopion tästä meidän planeetastamme ja että Popporoo on ostanut kitaran (,jota ei osaa soittaa), ostanut maalaustarvikkeita (,joilla ei juurikaan osaa maalata), hankkinut muistikirjan, johon tallentaa kokemuksiaan, hankkinut kuntosalikortin selvittääkseen miksi ihmiset hukkaavat energiaa toistamalla monotonisia liikkeitä ja vieläpä Popporoo oli hankkinut koko joukon Maassa laittomiksi määritettyjä huumaavia aineita.
Odotan vielä kauhulla, kuinka Popporoo alkaa tutustua ihmisten lisääntymiselämään ja siihenliittyviin sosiaalisiin kummallisuuksiin. Ehkäpä lähetän (naputtelen monitorin kylkeen) alkuunsa Laasasen tuotannon.
Aikooko Popporoo todella raportoida tästä kaikesta - siis minusta - jonnekin galaksinsa ties minkä ylimille ja arvovaltaisimmille tahoille?

Yhteydenotto

Toisinaan toimistossani on todella tylsää.
Tänään yksitoikkkousuuden rikkoi sattumalta saamani yhteys jossain päin Eriadinusta, toimisstossaan, niin ikään, tylsistyvään olioon.
Sattumalta hyräillessäni ääneti ja naputellessani tietokoneen näytön kylkeen Pink Floydin Echoesia huomasin kuulevani eritahtista rytmiä hiljaisena kuminana pöydälläni lojuvista Logitechin kuulokkeista. Ja pian jo huomasin käyväni keskustelua ulkoavaruuden olennon kanssa ihan meikäläisellä Morse-koodituksella. En  tiedä lieneekö omituisen keskustelumme mahdollistunut suuren kansainvälisen ohjelmistoyhtiön tuotteeseen tahattomasti päätyneen vakoilutakaportin virhe. Päädyin kuitenkin keskustelemaan kaukaisen toimistotyöläisen kanssa elämästä, maailmasta ja Universumista. Välillä vain outo, mystinen musiikki kuulokkeissa peitti keskustelumme.

Sain tietää Muukalaisen kutsuvan itseään Popporooksi ja työskentelevän toimistossa, jossa tutkitaan Maan elämää ja olosuhteita.Näin ollen me molemmat: allekirjoittanut ja Popporoo alistumme suureen vaaraan jatkamalla tätä salaista yhteyttä. Popporoo ei saisi missään nimessä antaa maan asukkaan tietää mitään projektistaan. Ja minullahan on toimistossani oikea työ, joka on paljon monitorin koputtelua kiireellisempää.  Ja vaikka työni ei juuri asiakkaita tai esimiehiäni kiinnosta, pitäisi minun luonnollisesti tehdä sitä kiireellä, välittämättä siitä etten oikein työnkuvaani oikein edes ymmärrä. Näin ollen minäkin olen menettänyt kiinnostukseni työhöni jo aikoja sitten.
Jokatapauksessa on selvää, että kommunikointimme Popporoon kanssa ei ole suotavaa. Tai paremminkin se on ehdottoman tärkeää pitää salassa. Salaisuutemme paljastumisen myötä Popporoolle mahdollisesti aiheutuvista hirveistä seurauksista  en ainakaan vielä tiedä mitään, mutta minulle paljastuminen voisi tietää arvokkaa toimistovirkani menettämistä ja jopa oikeudenkäyntiä, jos osoittautuisi salaisia tietoja paljastetun.

Tältä päivältä kumea musiikki kuulokkeissani kävi kävi niin häiritseväksi, että päätin jättää uudet keskustelu yritykset huomiseksi. Mutta siis jossain päin maailmankauikkutta jonkinlaisessa toimistossaa istuu toinenkin hieman tylsistynyt olio, joka nimittää itseään Popporooksi. Vielä en saanut selville siitä enempää. Toivottavasti huominen helpottaa mahassani kurnivaa tiedonnälkääni.